iswinoujscie.pl • Piątek [10.10.2014, 12:56:01] • Polska

Jesień za pasem? Czas na coś konkretnego!

Jesień za pasem? Czas na coś konkretnego!

fot. Organizator

Wraz z gorszą aurą pojawia się ochota na „coś konkretnego” i pożywnego. Na taką pogodę Drosed, Specjalista od drobiu, przygotował gamę pełnowartościowych pasztetów Tradycyjne Rarytasy oraz uwielbianych przez konsumentów konserw mięsnych w opakowaniach o charakterystycznym kształcie mandoliny. Na nadchodzącą jesień zyskały one nowe etykiety, podkreślające ich wysoką jakość.

Zmieniające się pory roku, wpływają na zmianę naszego menu. Po lekkich, letnich daniach, nadchodzi pora na sycące i aromatyczne przekąski. Konserwy mięsne od Drosed – pasztety z gamy Tradycyjne Rarytasy oraz mięsne przysmaki w charakterystycznym, mandolinowym opakowaniu – sprawdzą się w tej roli znakomicie. Pasują na rodzinne śniadanie czy podwieczorek. Świetnie też wypadają w roli małego „co nieco” na długi jesienny wieczór.

Jesień za pasem? Czas na coś konkretnego!

fot. Organizator

Tradycyjne Rarytasy to gama pysznych i sycących pasztetów, dedykowana wielbicielom wysokiej jakości konserw. Wyjątkowa formuła pasztetu została opracowana na bazie wysokiej jakości mięsa drobiowego, bez dodatku MOM-u. Dostępne są w 3 wariantach: Pasztetu Wybornego z dużą zawartością mięsa drobiowego, przełamanego zdecydowanymi w smaku podrobami, Pasztetu z Gęsią czyli zgranego duetu delikatnego mięsa drobiowego z wykwintnym mięsem gęsi, a także Smarowidła Szlachetnego, którego cechą charakterystyczną jest gruboziarnista konsystencja i wysoka, aż 78% zawartość mięsa.

Jesień za pasem? Czas na coś konkretnego!

fot. Organizator

Wszystkie zapakowane są w słoiczek z nakrętką, który pozwala zachować walory smakowe i zapachowe pasztetu oraz jego wyjątkową konsystencję nawet po otwarciu. A teraz są dostępne w nowej odświeżonej etykiecie podkreślającej szlachetny charakter kremowego pasztetu.

Nową szatę graficzną zyskały również konserwy mięsne zamknięte w kubeczek o charakterystycznym kształcie mandoliny. Apetyczne zdjęcia produktów na wieczku są źródłem inspiracji, jak serwować produkt. A możliwości jest wiele – na bagietce, w sałatce, samodzielnie i z dodatkiem ulubionych sezonowych warzyw. Można cieszyć się nimi w domu, pracy i podróży. Wśród 6 wyjątkowych smaków każdy znajdzie idealny dla siebie.

Źródło: https://iswinoujscie.pl/artykuly/32815/