POGODA

Reklama


Wydarzenia

iswinoujscie.pl • Sobota [21.01.2023, 13:26:53] • Polska

SPHINX z dokładką na dzień babci i dziadka

SPHINX z dokładką na dzień babci i dziadka

fot. Organizator

Restauracje SPHINX, jedna z największych sieci gastronomicznych w Polsce, na najbliższy weekend ruszają z ofertą „Obowiązkowa dokładka w dzień babci i dziadka”. Zamówione w lokalu danie shoarma klasyczna, delikatna, złocista, ostra oraz de luxe będzie serwowane w wersji XL zamiast standardowego - przy niezmienionej cenie. Oferta będzie dostępna 21 i 22 stycznia we wszystkich restauracjach SPHINX w Polsce.

- W dniach babci i dziadka chcemy uhonorować długą tradycję dokładek „jak u babci”, dlatego przygotowaliśmy ofertę skrojoną pod to święto. W tym czasie najpopularniejsze wersje shoarmy zamieniamy na wersję powiększoną XL, bez żadnej dopłaty. Od lat obserwujemy, że rodziny zapraszają babcie i dziadków z okazji ich święta do naszych restauracji i tego samego spodziewamy się w tym roku. W tych dniach łączymy pokolenia – przy jednym stole świętują dzieci, rodzice i dziadkowie – mówi Mateusz Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki do której należy sieć SPHINX.

Shoarma doprawiona unikalną mieszanką ziół i przypraw jest znakiem rozpoznawczym restauracji SPHINX od ponad 25 lat oraz najchętniej zamawianym daniem tej sieci. Zgodnie z hasłem marki „Jesz jak chcesz”, shoarma jest dostępna w wielu wariantach różniących się rozmiarem, rodzajem mięsa oraz dodatkami. Zawsze jednak podawana jest z wypiekaną na miejscu bułką pita. W ramach oferty „Obowiązkowa dokładka w dzień babci i dziadka” zestaw standardowy shoarmy klasycznej, delikatnej, złocistej, ostrej oraz de luxe będzie zamieniony na wersję XL, czyli z większą ilością mięsa oraz frytek lub ryżu. Zasady oferty są bardzo proste - aby z niej skorzystać niepotrzebny jest żaden kod ani aplikacja. Oferta jest dostępna we wszystkich restauracjach SPHINX.

Joanna Milewska i Kinga Szkutnik
Practum Consulting


komentarzy: 0, skomentuj, drukuj, udostępnij

Twoim Zdaniem

Dodaj Komentarz

Dodając komentarz akceptujesz
Regulamin oraz Politykę prywatności.

Zauważyłeś błąd lub komentarz niezgodny z regulaminem?
 
■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344
■ Miejski Dom Kultury, Uniwersytet Trzeciego Wieku w Świnoujściu mają zaszczyt zaprosić na XVII Morskie Juwenalia UTW Regionu zachodniopomorskiego "Aktywny Senior - 2025" w dniu 7 czerwca 2025 o godz. 11.00 na scenie Amfiteatru im. Marka Grechuty w Świnoujściu przy ul. Chopina 30. Celem przeglądu jest prezentacja twórczości oraz osiągnięć grup senioralnych w różnych dziedzinach artystycznych, rozwijanie pasji twórczych, integracja środowiska, aktywizowanie seniorów do tworzenia ruchu amatorskiego, propagowanie aktywnego i kulturotwórczego sposobu spędzania czasu wolnego. Przedsięwzięcie ma charakter przeglądu twórczości artystycznej Seniorów zrzeszonych w Uniwersytetach Trzeciego Wieku, Organizacjach Seniorów, Domach Kultury prowadzących zespoły artystyczne złożone z Seniorów (zespoły międzypokoleniowe) Regionu Zachodniopomorskiego ■ Podczas Dnia Dziecka w parku Zdrojowym trwała zbiórka na leczenie Adasia Orlika. Wolontariusze zebrali 9.308,37 zł, 176,97 euro, 2 korony czeskie i żeton do wózka ■ Byli pracownicy „Odry” spotkają się 28 czerwca o godz. 16:00 w Forcie Anioła – to coroczna okazja, by powrócić wspomnieniami do czasów, gdy zakład zatrudniał tysiące osób i tętnił życiem. W przeddzień Dnia Rybaka będzie czas na rozmowy, uśmiechy i integrację przy grillu ■