W linii znalazły się wyrobu z mięsa wieprzowego: schab, szynka, karkówka, łopatka i boczek. To świetna propozycja dla wszystkich, którzy cenią sobie smak pieczonych mięs, ale nie chcą spędzać długich godzin na przygotowaniach. Mięsa Mojej Mamy przyrządza się w bardzo prosty sposób: wystarczy zdjąć obwolutę i wraz z folią upiec w piekarniku. Po upieczeniu zachwycają soczystością i kruchością oraz aromatem przypraw. Pieczone mięsa znakomicie sprawdzą się na świątecznym stole – podawane na ciepło lub na zimno z sosem lub kompozycją świeżych warzyw zachwycą miłośników kulinarnych przysmaków. Będą także świetnym rozwiązaniem na pełnowartościowy i sycący obiad – wystarczy zestawić je z ziemniakami, ryżem lub frytkami i surówką. Jako wędlina urozmaicą też zwykłą kanapkę. Po upieczeniu i wystudzeniu produkty można zamrozić.
Cena: ok. 25 zł/kg