Szynka „Kurpiowskie Specja³y” powsta³a z najwy¿szej jako¶ci miêsa wieprzowego z dodatkiem wy³±cznie soli pekluj±cej. Piêkny kolor i wyborny smak wêdzonki zawdziêcza metodom produkcji zaczerpniêtym z tradycji kurpiowskiego regionu, jak peklowanie w zalewie z dodatkiem ja³owca i naturalnych przypraw. Szynka jest wyj±tkowo soczysta i krucha, a jej walory smakowe sprostaj± nawet najbardziej wybrednym podniebieniom.
Sprawdzi siê jako przysmak na wielkanocny stó³ oraz znakomity sk³adnik codziennych posi³ków.
Wêdlina jest dostêpna tak¿e w wersji mini o mniejszej gramaturze, idealnej do koszyczka wielkanocnego.
Cena: ok. 30 -36 z³/kg
Waga: ok. 1,2 kg, wersja mini: ok. 370 g
Typ opakowania: MAP, wersja mini VAC