Nasz Czytelnik zakupu tego niezwykłego bochenka dokonał nieświadomie. Wszak nie wiedział, co będzie się kryło pod skórką.
Chleb z dziurami bardzo więc naszego Czytelnika zadziwił. Niestety – także zmartwił.
fot. Czytelnik
Dziwne, bo myślałem, że dziury są w serach - pisze nasz Czytelnik - ale widocznie to nowa odmiana chleba . Dodajmy, że taki chleb można kupić w naszym mieście. Tylko czy będą na niego chętni?
Nasz Czytelnik zakupu tego niezwykłego bochenka dokonał nieświadomie. Wszak nie wiedział, co będzie się kryło pod skórką.
Chleb z dziurami bardzo więc naszego Czytelnika zadziwił. Niestety – także zmartwił.
fot. Czytelnik
Skórką nie da się najeść - zauważa przytomnie świnoujścianin.
Producent tego chleba raczej nie ma co liczyć na to, że nasz Czytelnik kupi u niego kolejny bochenek.
źródło: www.iswinoujscie.pl
Kupilem dziurawe skarpetki pomocy!!1111
Ja od 30 lat kupuje u pana Mikołajczyka i jestem zadowolona.
Te dziury sprawiają, że chleb jest bardziej odporny na uderzenia w transporcie, lepiej pochłania energię kinetyczną. Po drugie - dobry jest w przemycie, można tam coś ukryć.
Babcia onegdaj powiadała, że duże dziury w chlebie, są oznaką śmierci kogoś bliskiego z rodziny. Należy wystrzegać się chleba z tej piekarni Jak tak dalej będą piekli taki chleb, to zgodnie z przepowiednią babci społeczeństwo ŚWINOUJŚCIA ulegnie, , zagładzie"
9:03 - To ciekawe, kupuję chleb w kilku miejscach i takiego dziurawego nie znam. Masz dziurawe okulary?
po prostu debil! nic więcej nie dodam :(
Żadna rewelacja. Taki chleb jest wszędzie. Chyba że kupicie chleb z piekarni " U Lisa " w Drużbicach.
Współczuje żonie czytelnika, ludzie to już nie wiedzą czego się czepić
Najlepszy chleb - z Monte Cassino, ale z jednym zastrzeżeniem - chleb królewski rozwala się, po dojściu noża do połowy bochenka. Mimo jego smakowitości, przestałem z tego względu ten rodzaj kupować. Poprzestałem na zwykłym, bardzo smacznym.
Co za dużo mamy w pupie. Już chleb ci nie smakuje!!
Podstawą chleba są dziury. Pieczywo bez dziur nie nazywa się chleb !Aby dziury w chlebie powstały potrzebne są drożdże. Drożdżom koniecznie trzeba zapewnić odpowiednie warunki temperaturowe, kwasowość, cukry i skrobie. Drożdże wytwarzają co2 który spulchnia pieczywo. NIE MA DZIUR, NIE MA CHLEBA.
a ja kupuje tostowy i nawet rok ważności ma taki swierzy heeh
...a ja kupuję chlebek w Żabce na ul.Konstytucji.Zawsze świeży i bardzo dobry.Polecam.
MOZE TROCHE ZA DUZO DROZDZY ??
W stolicy też taki można kupić
abyposmarowac chleba kromkewystarczyscisnac dwoma palcami kromke i smarowac
Wyglada na dobrze wyrobiony, na drożdżach i to normalne. Tylko sztuczne proszkowe chleby są równiutkie, bez dziur i spekań. Ale widać już sie ludzie do masówy ze sztancy przyzwyczaili i jak dostaną normalny chleb, to nagle zdziwienie :)
gdzie nasz Polski chlebuś no gdzie, nie ma nie, ma no gdzie?
Za dużo chemii w tym chlebku proszę Państwa.
Chleb szwajcarski :)
to nie jest hlep
Już od dłuższego czasu właśnie taki chleb z dziurami kupowałam aż przestałam. Ani posmarować ani przekroić, grzech wyrzucać i nie wiadomo co zrobić. Te dziury wcale nie świadczą, że chleb jest dobrze wyrobiony i bez chemikaliów. W życiu jako dziecko tak dziurawego chleba nie widziałam, a te 40 lat wstecz chemii się tak nie ładowało. Kiepski piekarz albo receptura i wszystko na ten temat.
nie jesc chleba grubasy
Smaczny chleb z piekarni ciastkarni na ul Steyera. Bez żadnych ulepszaczy i na naturalnym zakwasie. Polecam!!
Według pradawnych przesądów chleb z dziurą oznacza śmierć...