POGODA

Reklama


Wydarzenia

iswinoujscie.pl • Piątek [15.11.2013, 23:47:16] • Świnoujście

Świnoujścianin w półfinale programu kulinarnego Top Chef

Świnoujścianin w półfinale programu kulinarnego Top Chef

Fot. Grzegorz Pytka(fot. facebook.com )

Piotr Ślusarz bierze udział w topowym programie kulinarnym Top Chef emitowanym przez stację telewizyjną Polsat . Jak dotąd idzie mu bardzo dobrze, ponieważ dotarł aż do półfinału.

Piotr Ślusarz był uczniem klasy żywieniowej Centrum Edukacji Zawodowej i Turystyki w przy ulicy Gdyńskiej w Świnoujściu- pisze do nas czytelnik.
Świnoujścianin oprócz udziału w półfinale wygrał tygodniowy staż w uznawanej za najlepszą restaurację świata- El Celler de Can Roca.
Na co dzień pan Piotr pracuje w hotelu Sheraton w Sopocie. Trzymamy zatem kciuki i kibicujemy już teraz!


komentarzy: 74, skomentuj, drukuj, udostępnij

Twoim Zdaniem

Dodaj Komentarz

Dodając komentarz akceptujesz
Regulamin oraz Politykę prywatności.

Zauważyłeś błąd lub komentarz niezgodny z regulaminem?
 
Oglądasz 1-25 z 74

Gość • Sobota [23.11.2013, 11:30:33] • [IP: 85.230.142.***]

Wpis został usunięty ze względu na złamanie prawa lub regulaminu serwisu przez użytkownika/Admin

Gość • Sobota [23.11.2013, 11:23:33] • [IP: 85.230.142.***]

Miałam pecha z nim pracować straszna ciamajda i typ flegmatyka wtedy był gruby i jakiś rudy ze takich biorą do programu szok

Gość • Piątek [22.11.2013, 11:34:54] • [IP: 77.253.148.**]

Super Piotrek! powodzenia

Gość • Wtorek [19.11.2013, 16:44:18] • [IP: 80.245.178.***]

gosc okradl swoja dziewczyne to zwykla cip dziecko policjanta na podworko byl zawsze nielubiany

Gość • Wtorek [19.11.2013, 16:42:02] • [IP: 80.245.178.***]

pala do lania i tyle na podworku by zawsze pipka

KK • Poniedziałek [18.11.2013, 12:42:33] • [IP: 80.245.186.**]

Super, powodzenia !

Gość • Poniedziałek [18.11.2013, 05:33:33] • [IP: 95.129.224.***]

Do IP 91.66.2 - 18.11.2013, 00:23:26: A ciebie Gościu sądząc po twym komentarzu zazdrość zżera dlatego takie bzdury wypisujesz pod adresem tego chłopaka, którego zapewne nie znasz.

Gość • Poniedziałek [18.11.2013, 00:23:26] • [IP: 91.66.2.***]

Pewnie nauczyl sie gotowac w restauracji pod KOGUTEM tam podaja rybe z sosem pieczarkowym, STRASZNE

Gość • Niedziela [17.11.2013, 22:38:51] • [IP: 178.238.252.**]

Gratulacje!

Gość • Niedziela [17.11.2013, 22:05:23] • [IP: 164.126.163.***]

Powodzenia oby tak dalej!! 3mam kciuki

Gość • Niedziela [17.11.2013, 19:48:35] • [IP: 80.245.191.***]

Wpis został usunięty ze względu na złamanie prawa lub regulaminu serwisu przez użytkownika/Admin

Gość • Niedziela [17.11.2013, 18:28:11] • [IP: 93.94.186.***]

Wpis został usunięty ze względu na złamanie prawa lub regulaminu serwisu przez użytkownika/Admin

Gość • Niedziela [17.11.2013, 17:06:58] • [IP: 87.205.58.**]

Wpis został usunięty ze względu na złamanie prawa lub regulaminu serwisu przez użytkownika/Admin

Gość • Niedziela [17.11.2013, 15:01:40] • [IP: 80.245.180.***]

Karma mówisz? A ja ci powiem tak: karmy nie ma, tych wszystkich bóstw też nie ma! Tylko mamona się liczy dziś! Jak nie masz to zdychasz.

Gość • Niedziela [17.11.2013, 14:30:27] • [IP: 92.42.112.***]

Oddawaj fartucha!!

władek • Niedziela [17.11.2013, 13:59:47] • [IP: 81.219.166.**]

Gadałem z wojkiem Amaro dostałem cynka ze wygrasz

Gość • Niedziela [17.11.2013, 10:49:02] • [IP: 213.17.149.**]

Karma wraca chłopaku ciesz sie dopóki możesz ;)

P.D • Niedziela [17.11.2013, 08:23:02] • [IP: 92.42.112.***]

Gdzieś tego czlowieka widziałem hmmmmm ale zycze powodzenia:)

Gość • Niedziela [17.11.2013, 00:36:55] • [IP: 95.129.225.***]

Ale najlepsza jest hiszpańska szynka, udziec SERRANO BODEGA lub RESERVA na allegro, z rubinowo-czerwonym winkiem, rarytas do polecenia, super aromat, a Piotrowi sukcesów życzymy wszyscy, ma szanse pracować nie w polskim Sheratonie lecz np w Dubaju, gdzie kreatywność kulinarna nie zna granic, pozdrawiamy

Gość • Sobota [16.11.2013, 22:38:58] • [IP: 88.156.234.**]

dużo wpisów usuniętych.ciekawe dla czego??

Gość • Sobota [16.11.2013, 21:40:17] • [IP: 83.25.244.**]

Super! Powodzenia

Gość • Sobota [16.11.2013, 20:50:54] • [IP: 80.245.182.***]

bardzo sympatyczny czlowiek

Gość • Sobota [16.11.2013, 19:57:16] • [IP: 88.156.234.**]

Piotrek życzę wygranej.Miło.że jesteś ze Świnoujścia.

Gość • Sobota [16.11.2013, 18:39:21] • [IP: 92.42.115.***]

Tak syn pol. z Warszowa. Trzymamy kciuki wiadomo ZIOMEK jesteś SUPER!!

Gość • Sobota [16.11.2013, 18:35:43] • [IP: 83.8.55.**]

[IP: 92.42.112.***] Zgodzę się, zwykłe odcinki były nagrywane wcześniej ale final będzie nagrywany w tych samym dniu co w telewizji będzie puszczany (27.11.13). Ostatnio na fanpage TopChefa nawet było można wygrać udział w nagraniu i było tam napisane że nagranie odbędzie się 27.11 (Ten sam dzień co bedzie puszczane w TV). ;)

Oglądasz 1-25 z 74
■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344
■ Ruch między węzłami Świnoujście Łunowo i Międzyzdroje został przekierowany na nową S3. Ruch odbywa się na tym odcinku z zawężeniem do jednego pasa w każdą stronę. Częściowo uruchomiony został węzeł Międzyzdroje, nie ma już tymczasowego ronda i ruch jest płynniejszy. To kolejny etap udrażniania przejazdu nową S3 ■ W dniu 18 czerwca o godz. 11.00 w Auli SP1 przy Narutowicza 10 odbywa się gala finałowa Miejskiego Konkursu Fotograficznego na 80- lecie SP1. ■ Joanna Agatowska uzyskała absolutorium z tytułu wykonania budżetu miasta za rok 2024 ■ Po rozpatrzeniu raportu o stanie gminy miasto Świnoujście Prezydent Joanna Agatowska uzyskała votum zaufania od Rady Miasta ■ Pełna przejezdność drogi S3 przed wakacjami jest zagrożona, wykonawcy apelują do Premiera ■ Ryszard Grobelny; "bardzo niepokojącym zjawiskiem, także w Świnoujściu, jest stale spadający przyrost naturalny" ■ Nową formułę prezentacji raportu o stanie miasta omówił specjalny gość sesji - Ryszard grobelny. Raport dostępny jest w formie strony internetowej ■ Z powodu awarii jednego z promów typu „Bielik” obsługujących przeprawę „Warszów” pomiędzy wyspami Uznam i Wolin, kursowanie promów odbywa się obecnie w trybie nieregularnym. Zarząd Dróg Miejskich i Żeglugi informuje, że zespół techniczny pracuje nad jak najszybszym usunięciem usterki i przywróceniem promu do eksploatacji. Do czasu zakończenia naprawy pasażerów obsługuje wyłącznie jeden prom typu „Karsibór”. Oznacza to, że czas oczekiwania na przeprawę może się wydłużyć, szczególnie w godzinach szczytu ■ Podczas Dnia Dziecka w parku Zdrojowym trwała zbiórka na leczenie Adasia Orlika. Wolontariusze zebrali 9.308,37 zł, 176,97 euro, 2 korony czeskie i żeton do wózka ■ Byli pracownicy „Odry” spotkają się 28 czerwca o godz. 16:00 w Forcie Anioła – to coroczna okazja, by powrócić wspomnieniami do czasów, gdy zakład zatrudniał tysiące osób i tętnił życiem. W przeddzień Dnia Rybaka będzie czas na rozmowy, uśmiechy i integrację przy grillu ■