Zanim powitamy Nowy Rok w „Avangardzie” możemy poszukać przytulnego świątecznego klimatu. W ofercie znalazły się nie tylko propozycje dla rodzin czy osób samotnych ale także większych grup. Lokal wychodzi naprzeciw coraz modniejszym w ostatnich latach tzw. „wigiliom firmowym”. Między 10-tym, a 24 grudnia właściciele mogą zamawiać takie integrujące pracowników spotkania. W takim „wigilijnym” menu znalazł się bogaty wybór atrakcyjnie podanych przekąsek, smacznych sałatek oraz napoje.
Sylwester 2011/2012 w restauracji „Avangard” rozpocznie się o godz. 20.00. Lokal ma tę szczególną zaletę, że dysponuje dwiema wyraźnie oddzielonymi od siebie częściami. Kto ma ochotę na zabawę na spokojną degustację potraw nie musi obawiać się korowodów rozbawionych ludzi przewijających się pomiędzy stolikami. Dzięki temu w spokoju można się delektować dziełami szefa kuchni i jego zespołu. A jest naprawdę czym!
Po przekąskach na nasz stół „wjedzie” delikatny krem szparagowy z chipsem bekonowym i syropem z wiśniówki. Zaraz potem nasz stół zaróżowi się od świeżo wypieczonego fileta z halibuta. Podmorskiej delicji szef kuchni przypasował „muszkę” do sylwestrowego garnituru. Będą nią chrupiące placuszki z dynii. W sylwestrowym menu nie zabraknie również mięsnych delicji. Do filecików z polędwiczki wieprzowej w pikantnym sosie pieprzowo – jałowcowym możemy zamówić np. ziołowo upieczone ziemniaczki w kolorze złota.
Zasiadającym do sylwestrowej kolacji od początku towarzyszyć będzie karnawałowa muzyka. Do tańca zaprosi nasz wyspiarski mistrz w rozkręcaniu towarzystwa, dj Sztamborski.
Na Sylwestra nie może być mowy o zaschniętych gardłach. Postara się o to restauracyjny bar. „Avangard” proponuje nam szeroki wybór alkoholi. Pary mogą zdecydować czy wolą coś mocniejszego czy szlachetne wino Ochagavia.
O północy w sprawne ręce kelnerskie trafia butelki z najbardziej oczekiwanym tej nocy płynem. Życzenia, nastrój i godzina zakończenia zabawy zależą od państwa… . Restauracja Avangard zaprasza!
Informacja i rezerwacja
250zł od osoby
tel. 91 322 55 77
ul. Uzdrowiskowa 5
ul.Cieszkowskiego 5
POLECAM SYLWASTRA W AWANGARD JEST DOBRE JEDZENIE I CZYSTO ROBIONE MILA OBSLUGA I NAPEWNO COS SIE ZNAJDZIE DLA SMAKOSZY WEGETARIANOW.POZDRAWIA NORWEGIA
NO I DOBRZE A ILE MOZNA JESC DUPKU O PIERWSZEJ W NOCY A JA TO BYM TO SAMO ZROBILA A CO TO RESTOLRACJA CALODOBOWA. A OPINIE WYSTAW SWOJEJ DUPIE. POZDRAWIA NORWEGIA. ALUTKA
NIE POLECAM. PODCZAS OSTATNIEJ ZORGANIZOWANEJ IMPREZY O GODZINE 00.30 ZOSTAŁ CAŁKOWICIE SPRZĄTNIĘTY STÓŁ SZWEDZKI.NAKRYTO JUZ DO ŚNIADANIA NA RANO DLA GOŚĆI HOTELOWYCH.W TEN DELIKATNY SPOSÓB CHCIANO JUŻ WYPROSIĆ GOŚĆI.
a jaka panstwo daja opcje menu dla wegetarian? czy menu jest urozmaicone i jest w czym wybierac czy maja panstwo jakies inne oferty? w kazdym dobrze prosperujacym lokalu w menu potrawy wegetarianskie itp oznaczone sa literka V przy danej potrawie...
a gdzie jeszzce i za ile można się będzie bawić? może jakiś spis? coś cienko z reklamą balów sylwestrowych w tym roku :(
chyba wybiorę inną propozycję...
Byłem dwa razy na Sylwestrze w Avangardzie. Polecaam!
W knajpie. Jeden kelner zsuwa stoły w jeden rząd. Podchodzi drugi i pyta: - Co to, Kaziu! Bankiet jakiś szykujesz? - Nie! Jakiś debil szyję żyrafy zamówił.
Berghain Club w Berlinie wstęp 15 euro i wszystko jasne...;)))
za 250 zł : o śmiech na sali to ja już wole w domu się napić
Jak nam dowalą od 1 stycznia podwyżki to zapomimy, że był Sylwester!
w gryfi za 200 i też będzie ok
250 od osoby?zapraszam do mnie za 100 zrobie sylwka picia i jedzenia ze pekniecie
Dlaczego Avangard konieczne chce być oryginalny i avangardowy?